Vi söker en sportchef!

Vi söker en sportchef!

Om jobbet som sportchef

Trosa Racketklubb (TRK) utvecklas och förändras för framtiden. TRK´s ambitioner är höga och som ett nästa steg söker vi dig som vill vara med och forma vår klubb och träningsverksamhet med ett brinnande intresse för padel och tennis. Vi är belägna i vackra Trosa strax söder om Stockholm på knappt 45 minuters avstånd från Stockholm. Läs mer om oss på tvtk.se.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en driven medarbetare för att möta och utbilda våra medlemmar och coacher inom padel och tennis samt planera arbetet och ansvara för det administrativa arbetet. I uppdraget har du ett övergripande ansvar för personal, administration, budget, inköp och upphandling.

Vi söker dig som är en god ledare som kan verka genom pedagogisk styrning och som vill vara med och leda team och kollegor att vara starka tillsammans. Du kommer att arbeta i nära samarbete med vår huvudcoach i tennissektionen. Arbetet skall utföras och organiseras genom en tydlig samsyn med styrelsens riktlinjer och filosofi på hur verksamheten skall bedrivas.

Som sportchef och huvudcoach i padel arbetar du nära huvudtränaren i tennis samt ditt coachteam i både padel och tennis. Du rapporterar löpande till styrelsen.

Läs hela annonsen här!

Sista ansökningsdag är 30 november!